De Grote Kerk in Alblasserdam.
De Grote Kerk in Alblasserdam. Foto: Aangeleverd

School-Kerk Weken van 7 tot 19 juni in Alblasserdam

Algemeen

ALBLASSERDAM • De School en Kerk weken in Alblasserdam vinden plaats van 7 tot 19 juni.

Het thema van deze weken is: ‘Van Wie ben jij er één?’. We horen de verhalen over de moeder van de Here Jezus, Maria, en leren door deze verhalen de familie van de Here Jezus kennen. Dat brengt ons dan ook op de vraag: Van wie zijn wij er één? Hoe zit onze familie in elkaar, maar mogen wij ons ook familie van de Here Jezus noemen? In alle groepen op de Schalm, de Twijn en het Kompas wordt over dit thema gewerkt. Er worden liederen geleerd en doen verschillende activiteiten. De groepen 1 tot en met 5 ontvangen bezoek van één van de voorgangers in de klas. De groepen 6 tot en met 8 brengen een bezoek aan één van de kerken.

Op zondag 19 juni of zondag 26 juni zal er een afsluitende dienst worden gehouden in de diverse kerken. Voor de allerjongste kinderen van 0 tot en met 4 jaar zal er een dienst gehouden worden in de Elthetokerk. De aanvangstijden van de diverse kerken verschillen. Hierbij een overzicht van de deelnemende kerken en de aanvangstijden:

Grote Kerk: zondag 19 juni 9.30 uur. Ichthuskerk zondag 19 juni 17.00 uur, De Brug zondag 26 juni 9.30 uur in de Ontmoetingskerk, Elthetokerk zondag 19 juni 10.00 uur (peuterdienst), Jozua Gemeente zondag 19 juni 10.00 uur en de Levensbron zondag 19 juni 09.00 uur.