Actief in de kerstvakantie met SPORT•GOUDA!

gouda • De kerstvakantie mag dan door corona een beetje anders zijn dan anders, dat wil niet zeggen dat er niks valt te bewegen. SPORT•GOUDA staat klaar om je tussen maandag 27 december en zondag 9 januari aangenaam bezig te houden.

De medewerkers van SPORT•GOUDA hebben weer hun best gedaan om een sportief vakantieprogramma samen te stellen. Dat is gelukt. Er komt een panna knock-out toernooi, ouder & kind gym, beweegspektakel, zaalvoetbaltoernooi, sport & autisme en een basketbaltoernooi. Allemaal zaken die je natuurlijk niet mag missen en waarvoor je je nu al kunt opgeven via DM via de Instagram pagina.

Groenhovenbad

Voor de spelmiddagen in het Groenhovenbad op woensdag 29 december en woensdag 5 januari is vooraf reserveren niet nodig. Het zwembadrooster voor de Kerstvakantie is nog niet bekend. SPORT•GOUDA wacht hiervoor even af of er nog (extra) maatregelen getroffen en/of verlengd worden. Zodra dit bekend is, wordt ook deze informatie gecommuniceerd via de website en social media kanalen. 

Corona

Zoals ook op sportpuntgouda.nl is te zien, heeft de organisatie een deel van de standaard activiteiten moeten schrappen wegens corona. Tijdens de persconferentie van afgelopen zaterdag werd duidelijk dat Nederland er niet goed voorstaat en dat heel veel zaken in deze kerstperiode anders lopen dan gepland. Gelukkig is er dus nog een aantal activiteiten 'gered' en daar gaan we met heel Gouda extra van genieten. Reserveer snel!

q  www.sportpuntgouda.nl