Informatie hersenletsel

gouda • Het Transmuraal Netwerk organiseert dinsdag 18 januari tussen 16.15 en 17.15 uur een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: veranderingen in stemming en karakter. Will de Zwart (psycholoog Zorgpartners Midden-Holland) gaat in op dit onderwerp en zal vragen beantwoorden. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst is gratis. De locatie is de Bestuurskamer in het Groene Hart Ziekenhuis. Bleulandweg 10, Gouda.
Mocht het tegen die tijd vanwege corona-maatregelen niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, dan maken we hier een online bijeenkomst van. U ontvangt hier dan tijdig bericht over en de link om de bijeenkomst te kunnen volgen. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Vermeld uw naam en het aantal personen door waarmee u komt.