Bloemendaal in de ban van kerstfeest

gouda • Sinterklaas is nog niet zo heel lang weg, maar overal in de stad is kerst al volop aan de gang. De kerstmaand is begonnen in Winkelcentrum Bloemendaal. Een maand vol gezelligheid, gevoel van warmte en knusse dagen.

In deze maand kunnen kinderen kerstkaarten maken, een rondje rijden in de kersttrein, krijgen bezoekers tips voor hun kerstdiner, komen de 'aardige jongens en meisjes' en komt er als klap op de vuurpijl nog een kerstkoor zingen. Hoeveel redenen heeft een mens nodig om een ritje naar Bloemendaal te maken?

Kerstdiner

Geen idee wat je met kerst op tafel moet toveren? Geen nood. Op 18 december komen er tussen 11.00 en 16.00 uur drie experts om tips te geven voor een perfect kerstdiner. Bij de sommelier kunnen bezoekers advies krijgen over wijn en spijs combinaties, kunnen ze bij de chef terecht voor passende gerechten en krijgen ze beautytips van de visagist. Als het dan nog geen succes wordt...

Afsluiter van de maand

Als afsluiter van de maand komt op 23 december van 12.00 tot 16.00 uur de kersttrein langs. Kinderen kunnen samen met hun ouders/begeleider een rondje maken door het winkelcentrum. De dag erna, op 24 december, komt popkoor Mikado zingen van 12.00 tot 15.00 uur. Dat betekent; kerst inkopen doen en genieten van nostalgische kerstnummers. De decemberactiviteiten kunnen binnen de huidige maatregelen van de overheid en op anderhalve meter afstand. Uiteraard is het dragen van een mondkapje wel verplicht.