Laatste kans bijdrage Fonds Gouda750

gouda • Nog even dan is het 2022. Het jaar waarin Gouda het 750-jarig bestaan viert. Burgers, gemeente en ondernemers gaan er, ijs en corona dienende, een prachtig jaar van maken. Gouda750 heeft een fonds opgericht voor evenementen in het licht van het jubileum. Aanvragen kunnen nog tot 15 december worden ingediend.

Een enorm Gouds feest, dat is wat iedereen wil van 12 april tot en met 17 september. Er is actief en enthousiast gereageerd op de oproep een bijdrage te leveren aan het programma en nog steeds komen er nieuwe projecten binnen. Vanwege de grote belangstelling verlengt de organisatie van Gouda750 de huidige, en in principe laatste, aanvraagronde met twee weken tot 15 december 2021. Na die datum kan geen financiële bijdrage meer worden aangevraagd.

Wethouder Thierry van Vugt kijkt met belangstelling vooruit naar het jubileum: "Inmiddels is er een evenwichtig, rijk-gevuld en ook ambitieus programma aan het ontstaan. Het wordt écht feest voor iedereen, overal in de stad, gemaakt voor en door Gouwenaars. Het einde van de aanvraagrondes betekent niet dat het programma klaar is. Samen met het bedrijfsleven, de inwoners en het verenigingsleven bouwen we onverkort door aan het feest Gouda750."

Gouda750 moet een feest worden vol ontmoetingen, verrassende gebeurtenissen en feestelijke bijeenkomsten. Het motto van het feest is Geef Gouda Door. Nieuwsgierig? Bekijk het programma op gouda750.nl.