JewelEar levert hoorzorg op het hoogste niveau.
JewelEar levert hoorzorg op het hoogste niveau. Foto: JewelEar

Een goed gehoor is zó belangrijk

REGIO • Als je minder goed gaat horen, is het lastiger om sociale contacten te onderhouden. Een feestje is immers een stuk minder leuk als je niet precies verstaat wat er gezegd wordt. En als je na drie keer navragen nog steeds niet hoort wat de ander tegen je zegt, dan is het risico aanwezig dat je denkt: "Laat maar, ik hoor het toch niet”. Je gaat je afsluiten voor sociale contacten.

JewelEar hoortoestellen is een bekend gezicht in Gouda. Eline Ruiter (eigenaar en al 25 jaar audicien) is trots op haar bedrijf: "We streven naar de hoogste standaard. Daardoor hebben we een goede naamsbekendheid, we leveren hoorzorg op het hoogste niveau. Door een uitgebreid netwerk en uitstekende contacten met andere disciplines zoals KNO-artsen, audiologen, psychologen, logopedisten en fysiotherapeuten bieden wij onze klanten de meest optimale hooroplossing”.

Bij JewelEar zijn de audiciens gespecialiseerd in meerdere aandoeningen, zoals tinnitus, ouderdomsslechthorendheid, slechthorendheid bij (zeer jonge) kinderen, lawaaibeschadiging, sudden deafness, verkalking van gehoorbeentjes en meer. De kracht van JewelEar is volgens Eline Ruiter werkelijke betrokkenheid en vakmanschap: "We besteden als team veel aandacht aan de problematiek van slechthorenden en houden ons continue op de hoogte van de modernste apparatuur en hulpmiddelen. Van belang is dat we zelfstandig en onafhankelijk zijn. JewelEar is niet merkgebonden, wat betekent dat we altijd het beste van het beste voor mensen hebben. Daarin zien we een uitdaging: topkwaliteit leveren. In alle prijsklassen! Graag leveren we een bijdrage aan het optimaal functioneren van mensen door hen weer beter of goed te laten horen!"

JewelEar, Ronsseweg 1-B, t.o. Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, 0182-743400.