De spanning in 4C is om te snijden

regio • In de vierde klasse C is na zeven duels een schifting te zien tussen de clubs die strijden om de prijzen en de teams die moeten vrezen voor degradatie naar een nieuw te vormen vijfde klasse. Komend weekend staan er drie streekderby’s op het programma. Nummer twee Bergambacht neemt het thuis op tegen koploper Haastrecht, dat pas een keer gelijkspeelde. Het gat tussen de twee teams is slechts twee punten. 

Peptalk
Haastrecht-trainer Marco Versloot weet dat voor dit soort wedstrijden zijn selectie geen peptalk nodig heeft. Dit geldt ook voor Bergambacht. Cabauw (uit tegen WDS) en Stolwijk (Gouderak thuis), moeten bij eventueel verlies naar onderen kijken. De punten zijn daar bijzonder duur.

Puntloos
Het nog puntloze Ammerstol gaat op bezoek bij het Polsbroekse SPV'81, dat ook onderin staat. De weken erna speelt Ammerstol thuis tegen Moordrecht en Stolwijk. Punten pakken is noodzakelijk voor de piepmuizen.

Benieuwd naar het klassement? Of wedstrijdverslagen van vele andere clubs uit de regio, kijk dan op onderstaande website.

q  www.regio-voetbal.nl