• Sint komt met zijn Pieten zaterdag naar Stolwijk.
• Sint komt met zijn Pieten zaterdag naar Stolwijk. Foto: Jan van den Berg

Sint en Piet komen naar Stolwijk!

stolwijk •  Alle kinderen opgelet: Sinterklaas komt zaterdag 20 november naar Stolwijk. En natuurlijk neemt hij Piet en een heleboel lekkers mee!

Alleen... het Sinterklaasfeest wordt ook dit jaar een beetje anders dan anders. Dat heeft te maken met corona, dat vervelende virus dat nog steeds niet helemaal is verdwenen. Het grootse onthaal dat Regelpiet voor dit jaar in gedachten had, kan dus niet doorgaan. Maar het wordt net zo goed feest, daar kan je van op aan.

Sint en route

Onder het motto 'Sinterklaas en route door Stolwijk' maakt de Sint zaterdag met zijn gevolg vanaf 13.30 uur een rondrit door de straten van Stolwijk. Hij neemt de paarden Ozosnel en Ozoslim mee voor de koets. De rondrit eindigt op het Dorpsplein. Daar kunnen de kinderen van 14.45 tot 15.45 uur langs Sinterklaas en zijn Pieten lopen en hun kleurplaten en of tekeningen aan Sint geven. Wie weet krijg je er wel een mooi cadeautje voor terug? Natuurlijk hebben de Pieten ook wat lekkers meegenomen. Voor de kinderen met een glutenintolerantie is speciaal de Glutenvrije Piet aanwezig.

En heb je de kleurplaatactie al gezien in de Sinterklaaskrant die de Mediapieten speciaal voor Stolwijk hebben gemaakt? Alles over deze zaterdag staat erin en hij wordt op je school uitgedeeld. Handig weetje: tussen 11.30 en 16.00 uur gelden zaterdag aangepaste parkeerregels.