Theaters blijven open

gouda • Na de afgekondigde coronamaatregelen van afgelopen vrijdag, mogen theaters open blijven en mogen zij nog steeds een onbeperkt aantal gasten verwelkomen. 

"Het coronatoegangsbewijs blijft wel van toepassing en wij voeren bij de ingang een check uit op identiteit" aldus de Goudse Schouwburg. "Er hoeven geen mondkapjes gedragen te worden in het theater. Voor de horecafaciliteiten gelden dezelfde maatregelen als voor overige horecagelegenheden, dit betekent een sluiting vanaf 20.00 uur."

Ook Het Kwartier in Stolwijk en Theater Concordia ontkomen niet aan de nieuwste coronamaatregelen, maar de geplande voorstellingen gaan vooralsnog gewoon door. Op de websites geven de theaters meer informatie.

Brochure

De Theaterbakkerheij heeft het optreden van Massada van zaterdag moeten afgelasten. "Er waren veel staanplaatsen verkocht en het was te kort dag om een en ander om te buigen," stelt Ruud Bakker.

Deze week valt de nieuwe brochure van De Theaterbakkerheij op de mat.  Ondanks de lockdown blijft de programmering grotendeels hetzelfde. "Voor de komende voorstellingen moeten we even gaan schakelen en wellicht de tijden aanpassen. Het is balen, maar het is niet anders. Hou de website daarom goed in de gaten, om teleurstellingen te voorkomen."

q Theaterbakkerheij.nl