• Het team van Avantgroep Gouda.
• Het team van Avantgroep Gouda. Foto: Rian Baas

Avantgroep ook in Gouda

gouda • Sinds 1 december vorig jaar is Avantgroep Gouda al gevestigd aan de Meridiaan te Gouda. Vanwege corona was het van een officiële opening nog niet gekomen. Tot donderdag 28 oktober, toen werd het kantoor van de financiële experts, officieel geopend door burgemeester Pieter Verhoeve.

Michel Bierhuizen, partner van Avant groep Gouda. “Door de coronamaatregelen hebben wij de feestelijke opening uit moeten stellen. Dit gaf ons de mogelijkheid om te verbouwen en het kantoor opnieuw in te richten. Wij zijn nu echt klaar om onze klanten in de regio Gouda te gaan bedienen. Naast het nieuwe kantoor in Gouda zijn wij al 75 jaar gevestigd in Oudewater. Wij hebben hiermee een vergelijkbare stap gemaakt als burgemeester Verhoeve. Het kon wat ons betreft niet mooier dan dat hij de officiële opening zou verzorgen.”

Dichter bij  de klant

Raymond Imbens, partner van Avant groep Gouda. “Het openen van de vestiging in Gouda, gaat ervoor zorgen dat we dichter bij onze klant komen te staan, zowel de ondernemer als de particulier. Met een team van ervaren specialisten geven wij persoonlijk financieel advies.
Ons brede financiële en innovatieve dienstenpakket bestaat uit: accountancy, audit, fiscaal advies, salarisservices, hrm en arbeidsrecht advies, ondernemersadvies, bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, verzekeringen, pensioenadvies en hypotheekadvies. Gouda was de perfecte locatie, aangezien er veel ondernemers actief zijn.

Daarnaast hebben we met Jan Klerk (assurantiën en pensioen), Michel Bierhuizen (bedrijfs- en vastgoedfinancieringen), Niels den Outer (accountant en ondernemersadviseur) en ikzelf (hypotheken) een aantal specialisten in huis die een netwerk in Gouda hebben. Wij kunnen dat op deze manier verder gaan uitbreiden.”

q www.avantgroepgouda.nl