Het team van Collect Plant is blij met hun 2e plek.
Het team van Collect Plant is blij met hun 2e plek. Foto: Privefoto

Succesvol Bedrijven Bowling Event

gouda • Bowling Vereniging Gouda organiseerde dit jaar voor de eerste keer het 'Bedrijven Bowling Event'.

Op woensdag 27 oktober vond het Bedrijven Bowling Event plaats in Bowling - en partycentrum Gouda. Vijf bedrijven deden mee met in totaal zeven teams. Het bowlinghuis was op één baan na volledig gevuld. De volgende bedrijven deden mee: Colour your garden uit Boskoop, Plant Collect uit Boskoop (met 2 teams), Neeleman Installateurs uit Waddinxveen (met 2 teams), Verhage cafetaria uit Gouda en Studio Denise uit Gouda. 

Na een kort welkomstwoordje van Kees Dessing, voorzitter van Bowling Vereniging Gouda, werd het startsein gegeven. De spirit zat er direct al goed in. Studio Denise wist te vermelden, dat ze niet dachten te winnen, want ze kwamen voor de lol. En lol hadden ze. Niet alleen zij, maar alle teams genoten met veel plezier. Maar er werd ook bloedfanatiek gegooid. De een wilde niet voor de ander onderdoen. Alle teams speelden drie wedstrijden.
Colour your garden won met 1235 punten, op de voet gevolgd door het tweede team van Plant Collect, die eindigde op de tweede plek met 1186 punten. Team 2 van Neeleman Installateurs behaalde de derde plaats met 1037 punten. Het volgende Bedrijven Bowling Event staat gepland voor januari/februari 2022. Aanmelden kan via: info.bvgouda@gmail.com.