Vegro en SportCity laten ouderen bewegen

gouda • Vegro en Vierstroom Thuiszorgwinkel, aanbieder van hulpmiddelen en verpleegartikelen aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda, startte de samenwerking met SportCity aan het Groenhovenpark 1. 

In haar missie positieve gezondheid te stimuleren, stelt Vegro de mens en zijn/haar persoonlijke veerkracht centraal. Met focus op gezondheid en mogelijkheden, kan heel veel wél. Vegro ondersteunt bij het behouden van de eigen regie en een zo comfortabel mogelijk leven. Speciaal daarom organiseert Vegro, in samenwerking met SportCity Gouda, voor ouderen een leuke en matig intensieve bewegingstraining, aan de hand van de Vegro beweegwaaier. De training vind plaats op een veilige locatie en in kleine groepjes van maximaal acht personen. Vegro en SportCity willen bereiken dat ouderen in beweging komen en blijven. Tijdens deze training wordt rekening met iedereen zijn of haar persoonlijke situatie gehouden en kan de training dan ook zowel met als zonder hulpmiddel gevolgd worden. Daarnaast worden de deelnemers voorzien van tips op het gebied van mobiliteit en een gezonde en fitte leefstijl. Vincent van Staaijeren is vestigingsleider van de Vierstroom Thuiszorgwinkel in Gouda en Woerden is blij met deze samenwerking: "Bewegen is gezond en houd je fit' Vegro zet zich dagelijks in om haar klanten mobiel en zelfredzaam te houden. Hoe mooi is het dan wanneer wij onze klanten een gratis vitaliteitstraining kunnen aanbieden. Wij verbinden dan ook graag onze naam aan de door SportCity Gouda opgezette vitaliteitstraining. Op deze manier bieden we iets extra's voor onze doelgroep, tenslotte zeggen wij bij Vegro niet voor niets 'samen zorgen we ervoor'."
Hassan Ouahabi, Vestigingsleider Sport City Gouda, ziet geweldige samenwerkingskansen: "Met het organiseren van de Vegro vitaliteitstraining kunnen we elkaar enorm versterken. Vegro weet alles van rollators, krukken, rolstoelen en allerlei andere hulpmiddelen en wij brengen met onze kennis over bewegen, ouderen en mensen met een bewegingsbeperking op een leuke en laagdrempelige manier in beweging." Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via 0182-693434.