Boeken- en speelgoedmarkt in de Westerkerk

gouda • Op zaterdagmorgen 6 november wordt er weer een boeken- en speelgoedmarkt gehouden in de Westerkerk. De opbrengst is bestemd voor de hulp aan bootvluchtelingen (het jaarproject van het werelddiaconaat) en voor de kas van de kerk. Tussen 10.00 en 14.00 uur ben je welkom om te komen kijken en kopen. Misschien tik je leuke boeken, cd’s, legpuzzels, spelletjes of ander speelgoed op de kop voor Sinterklaas of Kerst. Natuurlijk wordt er koffie, thee en limonade geschonken, met iets lekkers erbij. De opbrengst hiervan gaat ook naar de goede doelen. De Westerkerk is te vinden aan de Eerste E.J. Potgieterstraat 37. 

q  www.westerkerkgouda.nl


Gouden medaille voor Dennis Vergeer

gouda • Op 7 oktober heeft Dennis Vergeer de gouden medaille gewonnen bij het NNKC (Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours). De prijs is uitgereikt tijdens een feestelijke showavond in het Hart van Holland te Nijkerk.  Jaarlijks doen zo’n 500 deelnemers mee aan de NNKC-kaaskeuring en dit is daarmee één van de grootste vakwedstrijden in Nederland en in zijn soort uniek in de wereld.Tijdens de keuringen krijgen de deelnemers – afkomstig uit de kaasindustrie, handel, speciaalzaken, retail, kennisinstituten en aanverwante organisaties – tien kaasboorsels voorgezet. De keurders, die het beste de soort, de leeftijd, de smaak en de kwaliteit kunnen omschrijven, vallen in de prijzen. Voor de beste keurders zijn er bronzen, zilveren en gouden medailles te winnen.


Tip de redactie

gouda • Organiseert u een interessante lezing, een fraai concert of een ander event? Laat het ons weten en meld uw event aan via onze website.

q www.goudsepost.nl