'Heerlijke Herfst' met Van Buiten

gouda • Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 27 oktober 20.00 uur naar Biljart en Bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe O.Z. 11B.

Dit is een voor Groei&Bloei Gouda e.o. een nieuwe locatie, te vinden achter het pand van Sanidrome. Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over eigen parkeerruimte.
Lijkt de herfst het einde van het tuinseizoen. Dat zeker niet, want ook de herfst biedt nog veel moois. Sommige bomen, struiken en planten hebben prachtige herfstkleuren. Hoe ontstaan die kleuren eigenlijk, en hoe komt het dat de herfstkleuren het ene jaar mooier zijn dan het andere? Late bloeiers, planten met bijzondere vruchten en zelfs echte herfstgeuren. Herfst, krijgt u er ook al zin in?
Gerard van Buiten is een bekend hortulanus van de Utrechtse Botanische Tuinen en altijd op zoek naar onderhoudsarme beplantingen voor elk formaat tuin. Hij schrijft sortimentsartikelen voor het vakblad Tuin en Landschap en geeft regelmatig lezingen en cursussen over uiteenlopende onderwerpen, zie www.uu.nl/botanischetuinen.
Eerder genoten we al van zijn leerzame lezing "Hoe hard is winterhard?”
Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei.
Niet-leden betalen een entree van €5,00. Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land.
Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten bij jou in de buurt.

q gouda.groei.nl