Motorrijder gewond na aanrijding


gouda • Dinsdagmiddag 28 september tegen 14.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Joubertstraat in Gouda. Een motorrijder is hier gewond geraakt bij botsing met een personenauto. De motorrijder is door het ambulancepersoneel gecontroleerd aan zijn verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis.


Drie auto's door brand verwoest

gouda • Zondagmorgen 3 oktober rond 4.50 uur was brand ontstaan in drie geparkeerde auto’s aan de Han Hollanderweg in Gouda. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit twee van de drie auto’s. Een naastgeparkeerde auto is enorm beschadigd. De brandweermannen wisten de brand te blussen. Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk.


Muziekcursussen voor
groep 5, 6 en 7


gouda • Wil je muziek leren maken en zit je in groep 5, 6 of 7? Schrijf je dan nu in voor de cursus muziekbeleving, of de introductiecursus van 'Muziek maak je samen!'
De cursus 'Muziekbeleving' is een cursus die 32 weken duurt. Deze cursus voor blaas- en slagwerkinstrumenten zoomt in op spelenderwijs muziekeducatie, samenwerken en samen muziek maken.
Je leert niet alleen hoe je een instrument moet bespelen, maar ook noten lezen en samen spelen in een echt orkest. De cursus wordt gegeven in Gouda's harmonie 'De Pionier', Ankerpad 2 (bij de speeltuinvereniging). Wanneer? Vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn 100 euro voor 32 lessen, inclusief het gebruik van een instrument.

Tijdens de 'Introductiecursus' leer je jouw favoriete instrument op een leuke manier kennen. Deze cursus is alleen voor strijkinstrumenten en wordt gegeven in Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34a. Wanneer? Woensdagmiddag van 15:20 tot 16:05 uur. De kosten zijn 50 euro voor negen lessen, inclusief het gebruik van een instrument. Inschrijven kan via www.muziekmaakjesamen.nl of muziekmaakjesamen@gmail.com.