• The Red Strats staan zondag in Haastrecht.
• The Red Strats staan zondag in Haastrecht. Foto: Theater Concordia

The Red Strats in Theater Concordia

haastrecht • Op zondag 10 oktober om 15.00 uur treden The Red Strats op in Theater Concordia in Haastrecht.

Live! Op Zondag is inmiddels een begrip voor muziekliefhebbers uit de regio. De topmuzikanten van The Red Strats laten met hun ‘Cliff Richard’-geluid de muziek uit de sixties tot in detail herleven. Een gezellige muzikale middag rond Cliff en The Shadows om te dansen, bij te kletsen en samen te proosten op het goede leven.

The Red Strats zijn op zondag te zien in Theater Concordia. Kaarten kosten tien euro en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl. 


Tribute
De band speelt een tribute aan Cliff Richard & The Shadows. Naast het enorme Cliff & The Shadows repertoire dat zij op een authentieke wijze brengen o.a. door gebruik te maken van de echte oude VOX versterkers met een Long Tom echo, spelen zij ook enkele nummers van de Maskers, Buddy Holly en diverse andere bekende nummers uit de zestiger jaren.

Niet onvermeld mag blijven sologitarist Roy Soerioroseno. Een groot aantal schitterende nummers van Cliff worden door Mike op zeer authentieke manier gezongen en Roy speelt op fabelachtige wijze, net als toen bij "The Starfighters" prachtige instrumentale nummers van The Shadows.

Kortom, even een avondje terug in de tijd en met bekende klassiekers Summer Holiday en Apache mijmeren over die knappe nozem op zijn brommer, die eerste dans gevolgd door die zoen midden op de dansvloer.