Inschrijven Halve Marathon Gouda

gouda • Op zondag 14 november 2021 vindt de 3e editie van de Halve Marathon van Gouda plaats. Naast de 21,1 kilometer, kan er ook gekozen worden voor het rennen van de 10 kilometer. Ook aan de kinderen is gedacht met de KidsRuns. De inschrijving is al geopend.

Het programma ziet er alsvolgt uit. De SVEA halve marathon, 10 kilometer en Versluys KidsRuns starten allemaal vanaf de Markt in Gouda.
De Kidsrun 500 en 1000 meter starten om 13.00 uur, de halve marathon (21,1 km) start om 13.30 uur en tot slot start de 10 km om 14.15 uur,

Voor de halve marathon en de 10 km is er een tijdslimiet. Voor de halve marathon is dat 2 uur en 45 minuten. Voor de 10 kilometer is dat 2 uur.

Vrijwilligers gezocht

Naast hardlopers, is de organisatie ook op zoek naar vrijwilligers.
Ben je geblesseerd en kun je niet meedoen? Of vind je het leuk om mee te werken aan een evenement bij jou in de buurt? Meld je dan aan via https://halvemarathongouda.nl/vrijwilligers/.

 De volgende functies zijn nodig: coördinator vrijwilligers, medewerker verzorgingsteam / drankposten, medewerker accommodatie / stewards, medewerker start / finish, verkeersregelaar / routebegeleider / medewerker parcours, voorfietser en een bezemwagen/'achterfietser'.

Inschrijven
Inschrijven kan via https://halvemarathongouda.nl/inschrijven/ en kan tot en met 7 november. De kosten zijn € 2,50 voor de KidsRun, € 12,50 voor de 10 kilometer en € 15,00 voor de halve marathon.

Voor meer informatie over de wedstrijd, ga je naar www.halvemarathongouda.nl