John Sips is blij met zijn nieuwe onderkomen op bedrijvenpark Gouwe Park in Moordrecht.
John Sips is blij met zijn nieuwe onderkomen op bedrijvenpark Gouwe Park in Moordrecht. Foto: Marianka Peters

Uneed-it stapt over gemeentegrens heen

moordrecht • Uneed-IT is sinds 1 januari 2021 gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht met een grote technische dienst en waar u zo naar binnen kunt lopen voor APK of, ook wel genoemd, “het onderhoud” van uw computer en laptop. 

Voor deze belangrijke veranderingen hebben de eigenaren John en Petra Sips van deze IT specialist voor ondernemers en particulieren gekozen om allerlei redenen. Met de naam Uneed-IT willen ze graag het unieke en exclusieve karakter van hun bedrijf tot uitdrukking brengen. En ook nog eens op een nieuwe locatie die makkelijk bereikbaar is.

"Onze nieuwe locatie heeft een veel betere bereikbaarheid dan ons vorige pand, op steenworp afstand van de hefbrug. En gratis parkeren voor de deur! Ons nieuwe pand heeft veel ruimte en een goed overzicht, een showroom, een grotere technische dienst, een advies ruimte, magazijn en een administratie," legt John Sips uit.

Het nieuwe pand betekent niet alleen een fris modern gebouw, maar ook in een modern nieuw gestoken huisstijl, nieuwe kansen en mogelijkheden om verder te groeien met hun bedrijf. Dat bij een nieuwe locatie ook een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website horen ligt voor de hand. "Dit  is voor ons belangrijk omdat we ook zicht bieden op onze jarenlange kennis en ervaring als IT specialist voor ondernemers en particulieren.''  John Sips is inmiddels 35 jaar in verschillende branches actief sinds hij toentertijd bij IBM Nederland als operator en software ontwikkelaar gewerkt  heeft. In 1992 is hij als zelfstandige met automatiseren begonnen en heeft zich in talrijke aspecten van zijn werk gecertificeerd.

Onder het logo van Uneed-IT staat veelbetekenend de woorden “U het gebruik, wij de zorg'. "Wij doen alles waaraan een stekker zit als oplader van heel veel apparatuur,  zoals computers, laptops, smartphones, printers, tablets en  tv’s om deze te onderhouden, te repareren en zo nodig een upgrade uit te voeren, zodat deze goed functioneert. Zowel de ondernemer als de particuliere klant bieden wij een onbezorgde gebruik en wij steken indien nodig en gewenst een helpende hand toe."

Bij de abonnementen voor service en preventief onderhoud die wij aanbieden gaat het om onbeperkte technische hulp voor € 150,00 per jaar voor het hele gezin. Voor de ondernemers is er een ander soort abonnement. Het abonnement zorgt voor menselijk contact, bezoek aan huis of kantoor zonder beperkingen en de bereikbaarheid is zelfs tot 23:00 in de avonduren.

De sterke pijlers van Uneed-IT zijn de verkoop met zorg en aandacht, het onderhoud aan huis of in het bedrijf van de ondernemer en de reparaties binnen hooguit een dag omdat niemand zonder hun computer, laptop, tablet en smartphone kan.

Wat daar bij komt is dat Uneed-IT een kwaliteiten partner is van de winkelketen Vobis Computer, deze leveren samen diensten en productkennis en het leveren van apparatuur met een concurrerende prijs. 

Daarnaast heeft deze samenwerking een up tot date vanwege A-merk leveranciers. Dit betekent voor de klant, de beste service en een breed en actueel assortiment IT producten. 

Uneed-IT is aangesloten bij de vereniging ICT Profs die bestaat uit tientallen ICT ondernemers met een hoge graad van ICT Kennis die ze gezamenlijk gebruiken voor iedereen die speciale hulp nodig heeft op het gebied van netwerk en server techniek.

Uneed-IT is voor de ondernemers en particulieren van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 daarna telefonisch bereikbaar via ons servicenummer 06-30985409 tot 23:00! Het bedrijf is gevestigd op de Zuidbaan 514 in Moordrecht.