Huurdersbelangen houdt jaarvergadering

regio • De Stichting Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden (HRHM) houdt weer haar algemene jaarvergadering voor de huurders van Woonpartners Midden-Holland. Dat gebeurt op dinsdagavond 5 oktober in Waddinxveen. Het is de eerste jaarvergadering na de coronacrisis.

De vergadering wordt dit jaar gehouden in het Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen. Aanvang 20:00 uur. Een van de sprekers tijdens de vergadering is Rachid el Ousrouti, lid van de raad van commissarissen van Woonpartners, die namens de huurders in de raad zit. Ook Marcel Rog manager bedrijfsvoering van Woonpartners houdt een inleiding. Hij zal een toelichting geven op het beleid van Woonpartners. Bij deze bijeenkomst zal ook Merlien Welzijn de nieuwe directeur/bestuurder van Woonpartners aanwezig zijn om kennis te maken met huurders en bewonerscommissies.

De HRHM vertegenwoordigt de belangen van de huurders van Woonpartners in Gouda, Moordrecht, Waddinxveen, Zuidplas, Moerkapelle, Boskoop, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Het volledige programma staat op www.hrhm.nl/publicaties. Huurders kunnen zich aanmelden via info@hrhm.nl.