Uitzinnige vreugde bij het team van Hoogeveen Fietsbeleving.
Uitzinnige vreugde bij het team van Hoogeveen Fietsbeleving. Foto: Herbert Wiggerman

Hoogeveen Beste Tweewielerwinkel

gouda • Hoogeveen Fietsbeleving uit Gouda is uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2021. De jurering ging op basis van een mystery-shopper en een uitgebreide check.

Elk jaar wordt door het vakblad Tweewieler de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar georganiseerd. Een vakkundige jury bepaalt dan welk bedrijf de titel krijgt. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van een mystery-shopper, een bezoek van de vakjury en een uitgebreide check op rendement door een onafhankelijk accountantskantoor.

Dit jaar was Hoogeveen Fietsbeleving uit Gouda verkozen tot een van de laatste 20 genomineerden en werd uiteindelijk tijdens een zinderende finalebijeenkomst op 20 september uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2021. 


Trots

Eigenaren Jim en Jeroen Hoogeveen zijn enorm trots op deze prestatie. Twee jaar geleden hebben zij hun winkel volledig verbouwd tot een winkel met een echte wow-factor. 

De fietsbeleving wordt volgens de jury volledig waargemaakt. De mystery shopper was onder de indruk van de uitstekende service, de zorgvuldigheid tijdens de aankoop met een volledige bodyscan en zadelmeting en de enorme gastvrijheid die het hele team uitstraalt.


Kroon

Na wederom een enorm druk seizoen en de onzekerheid van de winkelsluiting tijdens de lockdown is dit voor Hoogeveen Fietsbeleving een geweldige kroon op het werk. Mede door de inzet van het geweldige team van medewerkers zijn wij zo ver gekomen en daar zijn wij hen natuurlijk heel dankbaar voor. Het behalen van deze titel is daarom extra fijn en een bevestiging dat wij op de juiste weg bezig zijn.” 

Wanneer u bij Hoogeveen een nieuwe fiets koopt gaan ze daar heel serieus mee om. 'Wij gaan samen in een uitvoerig persoonlijk adviesgesprek op zoek naar de best passende fiets. Dit doen we onder andere door het gebruik van de persoonlijke Bodyscanning, fietsmeting en zadelmeting. Uiteraard kunt u de fiets dan buiten proefrijden, want dat geeft de beste indruk!"

Het ruime pand met overzichtelijke showroom van Hoogeveen Fietsbeleving vindt u aan de Goudvlinderstraat 2-4, 2805 KL Gouda, telefoon
0182 - 513 189.


q https://www.hoogeveen-gouda.nl/