De ruime, duurzame woningen liggen op fietsafstand van de Goudse binnenstad.
De ruime, duurzame woningen liggen op fietsafstand van de Goudse binnenstad. Foto: aangeleverd

Start verkoop nieuwbouw Voorwillenseweg

gouda • Onder de naam Voorwillens heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling 18 woningen ontwikkeld aan de Voorwillenseweg in Gouda. Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen is als bouwkundig aannemer geselecteerd voor de realisatie van de woningen. Morgen,  donderdag 23 september om 16.00 uur start de verkoop met een Meet & Greet bij CVV De Jodan Boys.

Het gaat om zes luxe twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast komen aan de Gedenklaan twaalf tussen- en hoekwoningen te staan. Deze ruime, duurzame woningen liggen op fietsafstand van de Goudse binnenstad.

Voor de liefhebber van rust, natuur en ruimte liggen het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen praktisch in de achtertuin. Ook faciliteiten als station Gouda Goverwelle en supermarkten zijn goed bereikbaar.


De ruime woningen

Project Voorwillens bestaat in totaal uit achttien woningen. Hieronder vallen zes luxe twee-onder-een-kapwoningen aan de Voorwillenseweg (v.a. €699.000 v.o.n.) en 12 tussen- en hoekwoningen aan de Gedenklaan (v.a. €385.000 v.o.n.). [JWJ1] De tweekappers zijn woningen met een gebruiksoppervlakte van ca. 158 m². 

Achter het huis zijn twee parkeerplekken aan de diepe tuin bevestigd. Deze zijn te bereiken via de Gedenklaan.
De tussen- en hoekwoningen zijn ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten en beschikken over een ruime tuin. De gebruiksoppervlakten zijn ca. 116 m² voor de hoekwoningen en de tussenwoningen[JWJ2] .

De ruime tuinen zijn op het noordoosten [JWJ3] gericht. De hoekwoningen hebben een zijtuin die doorloopt in de extra brede achtertuin. De voortuinen van alle woningen zijn voorzien van een groene haag die goed aansluit bij het overige groen in de omgeving. 

De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over twee parkeerplaatsen, deze bevinden zich aan de achterzijde van de tuin. Voor de rijwoningen is er de mogelijkheid om de auto voor de deur of op de parkeerplaatsen tussen de woonrijtjes in te parkeren.


Meer groen

Tussen deze parkeerplekken in staan straks bomen, wat zorgt voor nog meer groen in de buurt.

Project Voorwillens ligt vlakbij het Goudse Hout. Vanaf hier zijn de nieuwe bewoners via een korte fiets- of wandelroute zo bij de Reeuwijkse Plassen. 

Hier is het ’s zomers heerlijk afkoelen op of aan het water. Ook in de winter zijn het Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen prachtig om langs te lopen of fietsen. Bij flinke kou wordt hier zelfs geschaatst! Voor wanneer er behoefte is aan goed eten, drinken en gezelligheid is het centrum van Gouda ook dichtbij. Voorwillens combineert met deze ligging de rust van de natuur met de gezelligheid van de stad.

Langs de Voorwillenseweg staan nog prachtige oude knotwilgen en aan de Gedenklaan worden nieuwe bomen geplant, zodat je overal geniet van groen uitzicht.

De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over twee parkeerplaatsen, deze bevinden zich aan de achterzijde van de tuin. Voor de rijwoningen is er de mogelijkheid om de auto voor de deur of op de parkeerplaatsen tussen de woonrijtjes in te parkeren.


Start verkoop

Donderdag 23 september start de verkoop van dit project met een Meet & Greet bij de Jodan Boys. 

Aanmelden voor deze Meet & Greet is verplicht in verband met de geldende coronamaatregelen.

Voor aankoop van één van de nieuwbouwwoningen kunnen kopers terecht bij Viavesta Makelaars & Adviseurs Gouda
Dit makelaarskantoor in Gouda heeft al meer dan 20 jaar ervaring en daardoor een groot netwerk in de omgeving opgebouwd. Viavesta begeleidt en adviseert bij aan- en verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouw.

Viavesta Makelaars & Adviseurs Gouda, Klein Amerika 15 A, 2806 CA Gouda
0182-511 283, gouda@viavesta.nl