Jubileumfeest met
Snollebollekes

haastrecht • Vorig jaar bestond Theater en Grand Café Concordia 10 jaar. Het knotsgekke feest dat daarbij hoort, vieren we nu! Speciaal voor deze avond komt Snollebollekes Haastrecht vakkundig op zijn kop zetten. Het ‘feestfenomeen van de Lage Landen’ maakt er samen met de dj’s van Superfuif en uitdagende live-verrassingsacts een allround feestavond van voor jong en oud.

In vijf jaar tijd en met meer dan 100 miljoen streams en views is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland. Wie kent niet hun hits ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen’ en ‘Nondeju’? En natuurlijk de grootste feesthit ‘Links Rechts’: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Snollebollekes is in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).


Dit evenement vindt alleen plaats zonder 1,5 meter regel en met corona check app, mocht onverhoopt blijken dat het evenement geen doorgang kan vinden, wordt dit evenement verplaatst. Met de aankoop van uw tickets accepteert u de regelgeving omtrent Covid19 en de daarbij behorende maatregelen van het moment.


Kaarten bestellen

Dit jubileumfeest is een sta concert en wordt buiten op het Concordiaplein gehouden. Het begint zaterdag 18 september om 20.15 uur. Kaarten (à € 25) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur. 

Tickets voor dit spectaculaire jubileum zijn vanaf heden beschikbaar voor dit evenement.