Het team van Van der Spek staat weer voor u klaar
Het team van Van der Spek staat weer voor u klaar Foto privefoto:

Vakantie voorbij, tijd voor groen in huis

regio • Wegens enorm succes van de voorgaande jaren heeft Van der Spek weer een complete monsterbeurs met honderden karren tuin- en kamerplanten opgekocht. Op deze beurs worden de mooiste planten van topkwaliteit gepresenteerd, zodat inkopers van tuincentra uit binnen- en buitenland hun assortiment kunnen samenstellen. 

“Doordat wij de hele beurs hebben opgekocht kunnen wij ook deze planten voor speciale Spekprijzen verkopen en loopt uw voordeel op tot wel 40 à 50% korting op de normale verkoopprijzen” aldus Martien van der Spek. 


Plantenbeurzen


Eind augustus worden jaarlijks in Boskoop diverse plantenbeurzen gehouden waar de inkopers van tuincentra uit heel Europa hun assortiment kunnen samenstellen voor het komende najaar.

Op deze beurs worden de mooiste monsters gepresenteerd van najaarsplanten waaronder ook veel nieuwe en bijzondere soorten. “Dit jaar zijn wij er niet alleen in geslaagd een complete plantenbeurs op te kopen, maar ook een groot aantal stands van gerenommeerde kwekers, waardoor wij heel veel karren vol visueel aantrekkelijke planten hebben staan” aldus Martien van der Spek. “De timing is perfect, want aan het eind van de zomer kunt u uw tuin weer aanpakken en voorzien van nieuwe, frisse najaarsplanten, zowel in vaste planten, siergrassen en heesters”.

Huiselijk


Kamerplanten worden steeds belangrijker in het interieur. Want het maakt het huiselijker, levendiger, gezelliger en planten zijn ook nog eens luchtzuiverend. 

Voor elke kamerplantenliefhebber is er wat wils. Naast het gangbare assortiment hebben we ook exclusieve grote planten zoals monstera monkey leaf op mosstok, tabaksplant op stam, diverse palmen, Chinesche kamerboom, cissus op bamboestok, strelitzia`s enzovoort. 

Wat het helemaal afmaakt is dat we ook diverse planten op water en glas hebben,kokdama hangpotjes met diverse plantjes, ficusarrangementen en bonsai arrangementen. Kortom teveel om op te noemen

Wees er snel bij, de keuze is nu echt reuze en het leuke is dat de prijzen nog extra klein zijn ook. 

Na een bezoek aan het voordeel tuincentrum kunt u gelijk uw slag slaan in onze verswinkel. U kunt hier terecht voor groente, kaas, fruit, koek, snoep en veel meer lekkers voor echte spekprijzen.

Kom langs en laat u verrassen!

Graag tot ziens bij Spekvers en Voordeel Tuincentrum in Zevenhuizen, direct aan de A12

Dat maakt een bezoek aan Van der Spek nu extra de moeite waard.

q Neem ook eens een kijkje op de website https://spekvoordeel.nl