Singelloop gaat wederom niet door

gouda • De Goudse Singelloop gaat ook dit jaar niet door. De reden hiervoor is de onzekere situatie rond de huidige geldende coronamaatregelen van het kabinet.

'De Goudse Singelloop is een grootschalig evenement waarbij op beide dagen grote groepen deelnemers en toeschouwers worden verwacht. Met de ruimte in de binnenstad van Gouda is het voor ons niet mogelijk om de huidige coronamaatregelen te handhaven', meldt de organisatie.
De startbewijzen worden automatisch doorgezet naar volgend jaar (zaterdag 10 september en zondag 11 september 2022), als de Singelloop in het teken staat van Gouda 750 jaar. De organisatie zal dan extra uitpakken.
Het is mogelijk om alsnog het Goudse Singelloop 2021 shirt per post te ontvangen. Voor 10 euro is het shirt in de ticketshop te bestellen. De netto opbrengsten hiervan gaan direct naar het Prinses Maxima Centrum.


Actie voor de Voedselbank

gouda • Voedselbank Gouda e.o organiseert samen met Albert Heijn speciaal voor kinderen een grote winkelactie op vrijdag 3 en zaterdag 4 september van 8.30 tot 16.30 uur. De actie is gericht op het ontbijt. Geen enkel kind zou met een lege maag naar school mogen gaan.

Klanten kunnen in de Albert Heijn ontbijtproducten, zoals hagelslag, havermout en cornflakes kopen en vervolgens doneren bij de aanwezige vrijwilligers. In Gouda doen de AH-filialen Goverwelle, Bloemendaal en Westergauwe mee.