Toonkunst Gouda repeteert

gouda • Nadat normaal repeteren dankzij corona langdurig onmogelijk was, kunnen de leden van Toonkunst Gouda nu eindelijk weer starten.

De beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen zijn voldoende versoepeld om samen 'normaal' (dus niet digitaal) repeteren weer mogelijk te maken. De zoom-repetities en buitenrepetities op het schoolplein van De Goudse Waarden kan het koor achter zich laten. Toonkunst Gouda is inmiddels gestart met 'normale' repetities. Op dit moment is dat nog wel even om de week met de helft van het koor.

Eerst werken de leden van het koor aan het najaarsconcert dat op 19 november op de planning staat met liederen van Fauré, Brahms en Zemlinsky. Daarop aansluitend gaan de leden werken aan de Matthäus Passion die tot twee keer toe uitgesteld heeft moeten worden. 


Nieuwe leden

Toonkunst Gouda heeft plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen, vooral tenoren en bassen. Heb je een goede stem en zin om in een koor op hoog amateurniveau te zingen, neem dan contact op met het secretariaat.


q www.toonkunstgouda.nl