Repair Café in Concordia

haastrecht • Op donderdag 2 september is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. 

De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals: huishoudelijke apparaten, electrisch gereedschap, klokken, radio's, rollators, stepjes en fietsen. Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. Het Repair Café is ook gezellig. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en een kopje thee/koffie bij gastheer Rob van Zuijlen. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen. Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht kennis laten maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto's aanwezig zijn.


Gewonden door aanrijding

gouda • Donderdagmiddag 26 augustus heeft er een aanrijding plaatsgevonden nabij de Julianasluizen, waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. Het ongeval gebeurde even na drie uur op de kruising Sluisdijk.In totaal waren er drie auto's bij betrokken. Vanwege het ongeval werd de kruising hierop afgesloten. De brandweer verleende assistentie om een bestuurder uit zijn auto te bevrijden. Twee inzittenden moesten naar het ziekenhuis.