Jodan Boys lanceert jongerennetwerk

gouda • Om de betrokkenheid bij hun club te vergroten, lanceert Jodan Boys met ingang van het seizoen 2021-2022  een nieuw initiatief: JOY. Het netwerk voor ondernemende jonge Jodan Boys (m/v). 

Net als bij veel andere verenigingen leeft ook binnen Jodan Boys de wens om de betrokkenheid van jongere leden te vergroten. Maar hoe doe je dat? De leden die tussen de 20 en 40 jaar oud zijn, vormen in ledenaantal een substantiële groep binnen de club. 

Veel van hen hebben bovendien niet alleen óp, maar ook naast het voetbalveld kwaliteiten die  van waarde kunnen zijn voor de ontwikkeling van onze vereniging. 


Drempel

Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, is het voor de meeste twintigers en dertigers een te grote drempel om een tijdrovende bestuurs- of kaderfunctie te bekleden. Ze hebben immers een druk sociaal leven, maken carrière op het werk en hebben vaak een opgroeiend gezin.

JOY verlaagt daarom die drempel en organiseert ieder seizoen zes bijeenkomsten op  vrijdagavonden op de club. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over belangrijke thema’s en werken we concrete plannen uit om aan het bestuur te presenteren. 

Welke onderwerpen precies op de agenda komen gaan we met elkaar vaststellen, maar te  denken valt bijvoorbeeld aan: Hoe moet onze accommodatie er in de toekomst uitzien? Wat kunnen we doen om de sponsorinkomsten te vergroten? Hoe vergroten we de clubliefde? 

Iedere bijeenkomst sluiten we af met een gezellige borrel, want zoals de naam al doet vermoeden, is plezier een cruciale kernwaarde binnen JOY. 


Ook gaan we één keer per seizoen met elkaar op stap voor een inspirerend uitje. Het eerste netwerkevenement zal op vrijdag 3 september worden gehouden bij de Jodan Boys aan de Sportlaan. 


Meer weten? 


q  www.cvvdejodanboys.nl