Wat doen we met het
Goudse stadhuis?

gouda • Een grand café in de Burgerhal,  vergaderen in de Sint Janskamer, exposeren in de Glanszaal en uiteraard trouwen in de Trouwzaal. Het monumentale stadhuis is van alle Gouwenaars, vindt de Goudse politiek. Maar wat kun je met zo'n gebouw?

Daar mogen Gouwenaars over meebeslissen. De gemeente is benieuwd welke ideeën voor het stadhuis onder de Gouwenaars leven en nodigt iedereen uit om zijn of haar plannen kenbaar te maken. Daarvoor werd gisterenavond de eerste inloopavond gehouden in het Nelson Mandelacentrum aan de Bernadottelaan. Op 19 en 24 augustus worden ook nog inloopavonden georganiseerd,

Iedereen krijgt de kans om mee te praten over de manier waarop dit mooie gebouw gebruikt gaat worden. Dat kan nu al door op uw telefoon of tablet de App ‘Gouda denkt mee” in te vullen. Die app is ook te vinden op www.gouda.nl. 

Tijdens de komende inloopavonden kunt u uw ideeën persoonlijk brengen en daar met anderen over praten. Ook tijdens de inloopavonden kunt u de enquête invullen. Dat is wel zo handig voor mensen die dat niet zo graag op de computer of mobiele telefoon doen. Lees verder op pagina 5.