Zwemloop De Baan Gouderak

gouderak • Op vrijdagavond 20 augustus vindt de derde wedstrijd plaats in het kader van het ZwemloopCircuit Groene Hart. Dit circuit bestaat uit zwemlopen in Haastrecht, Waddinxveen, Gouderak en Reeuwijk.

In zwembad De Baan aan de Huurmanlaan in Gouderak staan op vrijdag 20 augustus drie onderdelen op het programma tijdens ‘zwemloop De Baan’. Deelnemers kunnen kiezen uit de combinatie 750 meter zwemmen (30 baantjes) en vijf kilometer rennen, 500 meter zwemmen + vier kilometer rennen of 250 meter zwemmen en twee kilometer rennen. 

Men kan individueel of als duo (waarbij de ene persoon zwemt en de andere rent) meedoen. Om 20.00 uur start de zwemloop. Informatie over de zwemloop Gouderak is te vinden op Facebook via de volgende link: https://www.facebook.com/events/888085498473528

Hier vindt u ook de tussenstand na twee zwemlopen.


De laatste inschrijvingen kunnen nog gedaan worden via info@goudasport.nl. Maar wees er snel bij. Vermeld daarbij uw naam, geslacht, woonplaats en aan welke afstand u wilt meedoen. Als u als duo mee wilt doen, vermeld dan wie er zwemt en wie er rent. 

De deelnamekosten bedragen 9,50 euro bij voorinschrijving. Het ZwemloopCircuit Groene Hart bestaat jaarlijks uit mininmaal vier zwemlopen in de periode mei tot en met september in de regio Gouda/Krimpenerwaard en wordt georganiseerd door GO!uda Sport. Dit circuit bestaat sinds 2017. 

GO!uda Sport wil zo veel mogelijk mensen laten genieten van bewegen, liefst in de vrije natuur. Daarom geven zij hardlooptrainingen en zwemtrainingen in open water (Reeuwijkse Plassengebied) en organiseren zij laagdrempelige hardloopevenementen en zwemlopen in de Goudse regio.