Politie neemt fietsen in beslag

Gouda • De politie heeft afgelopen vrijdag 21 fietsen in beslag genomen. Tijdens onderzoek naar de diefstal van elektrische fietsen kwam een verdachte in beeld. Letterlijk. Want een bewakingscamera wist hem vast te leggen. Vrijdag werden bij de verdachte 21 fietsen en diverse losse accu's in beslag genomen. De 39 jarige man uit Gouda werd aangehouden als verdachte van heling en diefstal van de fietsen.Van 6 fietsen is de aangever inmiddels bekend bij ons. Naar de eigenaren van de overige 15 fietsen word nog onderzoek gedaan.Is je fiets gestolen? Doe dan aangifte. TIP: Maak foto's van je framenummer, slotnummer en serienummer op de accu van je fiets.

Auto rijdt door hekwerk

Gouda • Vrijdagavond 30 juli tegen 20.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de De Rijkestraat in Gouda. Een buitenlandse bestuurder was door meerdere bouwhekken gereden. Na een blaastest bleek de bestuurder onder invloed van alcohol te zijn. De bestuurder is door de politie meegenomen naar een politiebureau.

Val met scooter

Gouda • Vrijdagavond 30 juli omstreeks 20.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Goejanverwelledijk in Gouda. Door onbekende oorzaak was een persoon ten van gekomen met een scooter. De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance maar vervoer naar een ziekenhuis was niet nodig. De scooterrijder is door de politie vervoerd naar een politiebureau voor een ademanalyse omdat er mogelijk alcohol in het spel was.

Bedreiging in winkelcentrum Bloemendaal

Gouda • Politie Eenheid Den Haag heeft vrijdagmiddag een verdachte aangehouden op het station van Den Haag Centraal. De persoon zou eerder die dag in winkelcentrum Bloemendaal mogelijk meerdere mensen met een vuurwapen hebben bedreigd. Alle ingangen van het winkelcentrum werden direct gesloten en bewaakt door agenten in kogelwerende vesten. De man werd echter niet aangetroffen. Een tijdje later gingen er op Twitter foto's rond van rennende mensen bij een spoor op Den Haag Centraal. Daar heeft de politie een verdachte weten aan te houden. De politie doet onderzoek en vraagt op sociale media of mensen iets hebben gezien in winkelcentrum Bloemendaal. Heb jij iets gezien? Bel dan naar 0900 – 8844 of 0800 – 7000.

Tips welkom

Gouda • Organiseert u een interessante lezing, een oorstrelend muziekconcert of een leuke burenactie. Laat het ons weten. Neem contact op met de redactie via de mail of telefonisch.