Teddy wacht op een tweede kans. Foto: PR
Teddy wacht op een tweede kans. Foto: PR

Teddy is dol op spelletjes

gouda • Goed nieuws voor alle honden en katten in het asiel. De rubriek van het Dierenopvangcentrum Gouda.is ook meeverhuisd naar de nieuwe krant, Deze week staat Teddy in de schijnwerpers.

Teddy is een energieke, ondernemende kater van 1 jaar. Hij vindt het leuk om met speelhengels, speelballetjes en muisjes te spelen, eigenlijk vindt hij alle speeltjes wel leuk. Hij gaat ook heel graag buiten op pad. Een tuin is voor hem dan ook een must evenals een kattenluikje op chip, zodat hij niet afhankelijk is van iemand die de deur voor hem opent. Hij vindt het gezellig om geaaid te worden, maar het liefst op eigen initiatief, hij doet ook graag zijn eigen ding. 


In huis vindt hij het fijn als hij alle ruimtes tot zijn beschikking heeft. We zoeken voor hem een plek waar hij alleen is, dus waar geen andere dieren of kinderen zijn. Teddy vindt het leuk om te eten uit voerpuzzels.


Ook nu er versoepelingen zijn doorgevoerd blijft een aantal maatregelen van kracht. De zorg voor de dieren gaat vanzelfsprekend gewoon door. De asielen en opvangcentra zijn alleen op afspraak te bezoeken.