Afbeelding
Foto: Francis Frionnet

Open Huis Garenspinnerij

Algemeen 408 keer gelezen

GOUDA - Op zaterdag 21 mei staan de deuren van Cultuurhuis Garenspinnerij en het Jeugdtheaterhuiswagenwijd open; iedereen is van harte welkom om tussen 14.00u en 17.00u te komen kijken,snuffelen, creëren, musiceren en meer. Geef een tik tegen je brein en ontdek je talent!

Het wordt een gezellige middag vol beeldende kunst, muziek, theater, dans en media. Jong enoud is welkom om te komen zingen, blazen, kijken, strijken, schilderen of knippen en plakken.Tijdens de Open Huis volg je open lessen, ontmoet je docenten, kun je instrumentenuitproberen en er is van alles te horen en zien. De bar in de foyer is geopend voor een hapje en drankje. Het programma staat op de site www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Er is voor iedereen wat leukste zien en te doen. 

Zoals openbare repetities bezoeken van het symfonieorkest en debiggerband, een open theaterles, een kijkje nemen in de ateliers voor beeldende kunstwaaronder het kinderatelier, botanisch tekenen, jongerencursus druktechnieken en GameDesign.In de muzieklokalen wordt o.a. accordeon, basgitaar, blokfluit, dwarsfluit, piano, en vioolgespeeld en de tentoonstelling van de Syrische kunstenaar Nizar Alhattab is te bewonderen in de foyer.Kom proeven van het Jeugdtheaterhuis

In de Garenspinnerij bevindt zich ook het Jeugdtheaterhuis. Daar is op 21 mei iedereen van hartewelkom om de leukste dingen van theater te ontdekken. Je kunt spelen, verkleden, maken,proeven en meer… In de Theaterwereld vind je een bioscoopje, een theaterzaal en eeninspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes.Het wordt een toffe dag voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Je kunt binnenlopen tussen 14:00 en 17:00 uur in de lokalen 0.5, 0.6 en in de filmstudio op zolder.Entree: gratis Adres: Turfsingel 34, 2802 BC Gouda.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Drie verdachten aangehouden in Gouda na melding vuurwapen Nieuws 13 uur geleden
Gouda heft de 29 overnachtingsplekken voor campers op Klein Amerika op.
Ruim honderd extra parkeerplekken op Klein Amerika, 29 camperplaatsen verdwijnen Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Keramische sculpturen binnenkort te zien bij De Firma Nieuws 15 uur geleden