Afbeelding
Foto: gemeente Gouda

Gouda op zoek naar nieuwe Kinderburgemeester

Algemeen 426 keer gelezen

GOUDA • Gouda krijgt een nieuwe kinderburgemeester. De verkiezing wordt georganiseerd door Brede School Gouda, gemeente Gouda en Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG). Dit jaar is de verkiezing op woensdagochtend 22 juni in de raadzaal van het Huis van de Stad. 

Afgelopen jaar was Junia de Ridder de achtste kinderburgemeester van Gouda. Junia: “Ik vind het echt superleuk om kinderburgemeester te zijn. Vooral omdat ik op plekken kom waar je normaalgesproken niet zomaar zou komen. Ook mocht ik speciale dingen doen. Het ontvangen van Sinterklaas en de feestelijke intocht en de opname van Gouds bij kaarslicht vond ik wel een van de leukste dingen.”

Aanmelden

Dit jaar kiezen we de negende kinderburgemeester van Gouda. Zit je in groep 7 een woon je in Gouda? Ga dan naar de website en meld je aan via het online formulier. Alle sollicitanten ontvangen vervolgens een mail met uitgebreide informatie en een aanvullende opdracht. De aanmelding plus de uitwerking van deze opdracht moet uiterlijk 15 mei ontvangen zijn. Er worden zes kandidaten geselecteerd.

Karl Flieger

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden