Pim zoekt een rustig thuis.
Pim zoekt een rustig thuis. Foto: WOUTER BRUIJNING

Dier van de week Pim zoekt een rustig plekje

Algemeen 368 keer gelezen

GOUDA • Pim is anderhalf en zoekt een nieuw thuis.

Hij is een gezellige rooie kater. Zo eentje waaraan je zo wel ziet dat hij een beetje ondeugend is. De eerste dagen van zijn verblijf was daar trouwens niet heel veel van te merken. Pim was duidelijk zwaar onder de indruk van zijn nieuwe verblijf in de opvang.

Vlak voordat hij naar hier kwam, liep hij buiten al een tijdje rond te zwerven bij iemand die zelf al vijf katten heeft. Dat buitenleventje heeft wel iets met Pim gedaan. Maar langzaam begint hij meer vertrouwen te krijgen en is dan blijkt dat hij aaien toch eigenlijk best fijn vindt. Voor eten is hij goed te paaien. Liefde gaat toch vaak door de maag, zelfs bij zo’n voorzichtig aan toch wel stoere rakker.

Nieuwe baas

De Dierenbescherming zoekt voor Pim een rustig huis met tuin. Kinderen zijn voor hem te spannend, dus dat is niet zo’n goed idee. Bij de vinder had hij een hele leuke klik met hun herdershond. Zijn  huidige baasjes verwachten dan ook dat hij geen problemen zal hebben met een rustige hond die katten gewend is. Met andere katten lijkt hij geen problemen te hebben. Al is het natuurlijk altijd een beetje afwachten.

Bent u de nieuwe baas van Pim? Dat zal hij leuk vinden. Aanmelden kan online.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden