De bouw van FABhouse Gouda is gestart.
De bouw van FABhouse Gouda is gestart. Foto: PR

Ambitieus transformatieproject FABhouse Gouda uit de startblokken

Algemeen 1.687 keer gelezen

GOUDA • Op de mooie datum 22-2-22 was het zover. Onder toeziend oog van de kopers, betrokken partijen en wethouder Tetteroo ging de bouw voor FABhouse Gouda officieel van start. FABhouse Gouda is een transformatieproject aan de Achterwillenseweg. Het oude kantoor van Woonpartners wordt getransformeerd naar een luxe woonvilla met twaalf appartementen. 

“De kopers van FABhouse hebben even moeten wachten op dit officiële startsein”, aldus Arlette van Poppel van FABhouse. “Eigenlijk zijn de werkzaamheden al enkele weken geleden gestart maar door onder andere een virus waarvan we de naam maar niet meer noemen en veiligheidsredenen, hebben we besloten de feestelijke handeling even uit te stellen. Maar we zijn zo blij dat we met alle trotse kopers hebben kunnen proosten op dit feestelijke moment.”

Uniek woonconcept

Ook wethouder Tetteroo is in zijn nopjes met deze transformatie, die wellicht op meer plekken navolging krijgt. “Dit is een mooi voorbeeld waar een goede samenwerking toe kan leiden. Een mooie aanwinst voor Gouda en bovendien een voorbeeldproject van een duurzame, volledig aardgasvrije transformatie.”

Het FABhouse-concept is een uniek woonconcept waar kopers kunnen kiezen uit drie indelingsvarianten en ook in de afbouwfase keuzes kunnen maken over de afwerking en aankleding van hun woning.

Francine Smissaert van FABhouse vertelt waarom. “Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen ten aanzien van wonen. Wij vinden het daarom belangrijk om onze kopers die keuzevrijheid te geven en (mee) te laten bepalen op welke manier zij het liefst wonen. Dit vraagt veel flexibiliteit en creativiteit van onze aannemer Koers en onze koperbegeleiders van TW3. We zijn daarom erg blij en tevreden met onze partners die deze uitdaging met ons hebben willen aangaan. Maar uiteraard zijn we pas echt tevreden wanneer onze kopers volgend jaar helemaal gesetteld en gelukkig wonen in hun nieuwe FABulous appartement.”

Waarom genoegen nemen met een standaard woning, als u zélf ook niet standaard bent? Dat is het credo van FABhouse met een uniek concept. De elegante woonvilla bestaat uit appartementen en penthouses. En hoe ieders Fabulous appartement eruit gaat zien, is vooral aan de koper zelf. Hij wordt in drie stappen begeleid naar het einddoel.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden