Bowlen en winnen is een mooie combinatie.
Bowlen en winnen is een mooie combinatie. Foto: pr

Bedrijven Bowling Event smaakt naar veel meer

Algemeen 359 keer gelezen

GOUDA • Bowling Vereniging Gouda organiseerde voor de tweede keer het Bedrijven Bowling Event. Partycentrum Gouda aan de Heuvellaan was tot de nok gevuld.

Vijf bedrijven deden mee met in totaal acht teams. Het waren Colour your garden uit Boskoop, Plant Collect uit Boskoop (met 3 teams), HebikVIA uit Gouda (met 2 teams), Werktent.nl uit Boskoop en Studio Denise uit Gouda. Na een kort welkomstwoordje van Kees Dessing, voorzitter van Bowling Vereniging Gouda, trokken de enthousiaste bowlers de speciale schoenen aan en trokken sportief ten strijde.

Bloedfanatiek

Dat leverde niet alleen veel plezier op, de ondernemers bleken stuk voor stuk bloedfanatieke bowlers. Een goede karaktertrek in deze toch al moeilijke tijden. Waar Colour your garden nog wist te winnen in de vorige editie, moesten zij nu het hoofd buigen voor het nieuwe deelnemende team: werktent.nl. Zij realiseerden een totaal pinfall van 1241 pins. Misschien geen cijfers waarvan echte bowlingtoppers wakker zouden liggen, maar voor de gelegenheidsbowlers staat de score als een huis.

Nek-aan-nek

Op de tweede plaats is geëindigd Plant Collect (1e team) met totaal 1234 pinfall, wat bijzonder dichtbij was ten opzichte van de nummer 1. Derde in de nek-aan-nek race werd de voormalige kampioen Colour your garden met 1208 pinfall. Spanning alom. En dan was er natuurlijk de aanmoedigingsprijs voor de bowlers van wie het vizier niet helemaal op scherp stond. Dat was het team van HebikVIA met 657 pinfall.

Al met al een gezellige, uitdagende avond met veel lol en enthousiasme. Zo enthousiast, dat alle teams de volgende keer weer mee willen doen. Het volgende Bedrijven Bowling Event staat gepland op 22 juni. Aanmelden kan via info.bvgouda@gmail.com.

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sandra (l) en Inger bij de bekende geitenpiramide.
Kinderboerderij bestaat 50 jaar en viert jubileumjaar: 'Voor veel mensen is hier een plek' Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Drie verdachten aangehouden in Gouda na melding vuurwapen Nieuws 23 uur geleden
Gouda heft de 29 overnachtingsplekken voor campers op Klein Amerika op.
Ruim honderd extra parkeerplekken op Klein Amerika, 29 camperplaatsen verdwijnen Nieuws gisteren