Roderick Coppejans.
Roderick Coppejans. Foto: PR

Makelaar Roderick Coppejans houdt van eerlijk, snel en discreet

Algemeen 959 keer gelezen

GOUDA • Gouda is een jonge, ambitieuze makelaar rijker. Roderick Coppejans (23) richtte in oktober 2021 R&R Vastgoed Bemiddeling op.

Wie is deze jongeman, die zich zonder veel aarzelen in de overspannen woningmarkt heeft gestort/ Roderick vertelt het zelf. “Ik woon in de binnenstad van het mooie Gouda. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor vastgoed. Toen ik een studiekeuze moest maken, was dat dan ook al snel duidelijk. Het werd de studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.”

Succesvol

Na verschillende baantjes, voornamelijk in de horeca, was het voor Roderick Coppejans tijd voor iets wat meer bij zijn studie paste. “Ik ben gaan solliciteren bij bijna alle makelaars van Gouda. Helaas was er door de corona omstandigheden niet de nodige vraag en ruimte voor een jong nieuw teamlid.

Omdat ik van jongs af aan ook graag ondernemer wilden worden, was de keuze snel gemaakt en ben ik voor mezelf begonnen. Zo ontstond in oktober R&R Vastgoed Bemiddeling en zijn er al heel wat succesvolle verkopen gerealiseerd.”

Groot netwerk

R&R Vastgoed bemiddeling, zegt Roderick, is een jonge onderneming die zich bezighoudt met de bemiddeling tussen verkopers en kopers van vastgoed. “Wij zetten uw woning, appartement, horecapand of beleggingspand niet op het internet, maar vinden binnen ons grote netwerk een geschikte koper.

Bij ons is een opknapbeurt, open huis en een groot bord aan de gevel dus niet nodig, een soort stille verkoop, dus. Wij rekenen dan ook geen opstartkosten en brengen verdere kosten voor de verkoop in rekening bij de koper.”

Snel en discreet

Eerlijkheid, snelheid en discretie staan bij R&R Vastgoed Bemiddeling voorop, zegt Roderick. “Doorgaans bepaalt u zelf voor welke prijs u wilt verkopen en ontzorgen wij u volledig. Zodra u contact met ons opneemt komen wij zo snel mogelijk bij u langs en vinden wij in de regel binnen een week al een koper.”

Meer weten? Kijk hier voor alle informatie.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden