Iets kapot? Repair Café biedt hulp.
Iets kapot? Repair Café biedt hulp. Foto: pr

Kapotte wekker? In het Repair Café lappen ze hem op

Algemeen 172 keer gelezen

HAASTRECHT • Iets te repareren? Donderdag 3 februari is er weer een Repair Café in Haastrecht. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 16.00 uur met kapotte spullen in Theater Concordia. Ze worden ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde gemaakt.

Niets is de reparateurs te gek. Koffiezetapparaten, broodroosters, elektrisch gereedschap, rollators, fietsenklokken of versterkers, ze maken het weer als nieuw. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en bij gastheer Rob van Zuijlen bestelt u een lekker bakje koffie als u wilt. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen. 

Hulp bij CoronaCheck-app

Ook wie moeite heeft met het installeren van de CoronaCheck-app, is in het Repair Café uaan het goede adres. Gewoon even de mobiele telefoon, DigiD en inentingsbewijs meenemen.

Tijdens het Repair Café organiseert het SWOK (stichting Welzijn Ondersteuning Krimpenerwaard) een gezellige creatieve middag en is Historische Vereniging Haastrecht aanwezig voor vragen en verhalen.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden