Afbeelding

Corina Kerkmans weer lijsttrekker Partij voor de Dieren

Algemeen 271 keer gelezen

GOUDA • De Partij voor de Dieren doet op 16 maart 2022 voor de derde maal op rij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Gouda. De leden hebben op het congres de Goudse kandidatenlijst vastgesteld. Ook het concept verkiezingsprogramma werd goedgekeurd en zal binnenkort worden gepubliceerd.

Lijsttrekker is opnieuw Corina Kerkmans, maar de partij presenteert zich ook met een nieuwe, diverse groep met jong talent en veel nieuwe gezichten. 

Opnieuw kiest de Partij voor de Dieren Gouda voor haar planeetbrede visie waarbij de belangen van alle levende wezens worden meegenomen, net als in de Tweede Kamer en in alle Provinciale Statenfracties, waterschappen en andere gemeenteraden waar de partij vertegenwoordigd is. De Partij voor de Dieren wil een duurzaam, groen, diervriendelijk en zorgzaam Gouda. Zo wil de partij dat er in de gemeente meer natuur komt, de Oostpolder en Goudse Hout staan daarbij centraal, de gemeente niet langer groen praat maar vooral doet, er een veilige stad voor mens en dier komt, er gehandhaafd wordt bij milieudelicten, het gemeentebestuur de privacy van mensen niet ongevraagd meer schendt en dat iedereen meedoet en mee mag doen.

De kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn Corina Kerkmans, Wouter Kraidy, Beatrijs Lubbers, Eric Veldwiesch, Ap Reinders, Mary van Asperen en Khalil Kotaesh. Edwin Kemner, die acht jaar burgerraadslid is geweest, neemt na 16 maart afscheid.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden