• Mitch en Brandon Huijer in de vernieuwde showroom.
• Mitch en Brandon Huijer in de vernieuwde showroom. Foto: MArianka Peters

Huijer Slaapcomfort gaat over de top

Algemeen 1.008 keer gelezen

GOUDA • Nog maar een paar jaar geleden zette Huijer Slaapcomfort de eerste stap naar de online verkoop. En met succes. 

Inmiddels verlaten gemiddeld 700 bestellingen per dag het centrale magazijn. Ondanks dat blijft de fysieke winkel in de Zeugstraat behouden. Sterker nog, het achterpand is helemaal verbouwd en met het luxe segment ingericht.

Waan je even een BN’er tussen de Rolex en Gucci accessoires en stel je eigen slaapkamer met op maat gemaakte (inloop) kasten samen. “Naast de outlet, het standaard en het complete ccncept, hebben we ons helemaal gericht op het luxere segment,” vertelt Mitsch Huijer enthousiast, “We hebben naast hotels ook enkele BN’ers in onze klantenkring en daardoor is het hard gegaan.” 

Zesde
Met vijf winkels op rij en mogelijk een zesde op termijn. lijkt de Zeugstraat langzaam te veranderen in een Huijer promenade. “We hebben een samenwerking met een vergelijkbaar familiebedrijf en versturen momenteel zo’n 700 orders per dag door de hele Benelux.”

Het was dan nog nooit zo makkelijk om een nieuwe slaapkamer te creëren. Vanuit je luie stoel je eigen boxspring samenstellen met behulp van 3D foto’s of een keuze maken uit het vele bedtextiel. Dat kan allemaal met de nieuwe webshop van Huijer Slaapcomfort.  Toch blijft Huijer hun fysieke winkel trouw en is het achterpand helemaal verbouwd, vanwege de vraag naar het luxere segment. 

Kussen
“Natuurlijk blijven klanten welkom in de winkel om het slaapcomfort van Huijer aan den lijve te ondervinden,” vult broer Brandon aan. De Snoozy matrasserie, die een paar jaar geleden door Huijer zelf werd ontwikkeld is een groot succes en krijgt er een zusje bij, het Kussentoppertje. Een kussensloop met handige rits van speciaal materiaal, waar ook matrastoppers van gemaakt worden.

“Heel veel mensen nemen hun eigen kussen mee op vakantie of vinden een hotelkussen niet hygiënisch. Met een kussentoppertje heb je altijd je eigen kussen bij je,” aldus Brandon. Binnenkort zijn ze uit voorraad leverbaar. “Hier in de winkel hebben we ze ook, maar het is echt een onlineproduct. We hebben hier hoge verwachtingen van.” 

Huijer Slaapcomfort gaat nu online een nieuwe fase in. “We zijn nu zover dat we ons kunnen meten aan bijvoorbeeld Swiss Sense. Je moet dus niet vreemd opkijken als je op televisie ineens een reclameblok van Huijer tegenkomt.” 

www.huijerslaapcomfort.nl.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meerdere woningen ontruimd na brand in afvalcontainer, politie gaat uit van brandstichting 112 18 uur geleden
Kunstenaars Saskia Vergunst en Henk Veldhuizen nemen met de expositie 'Vrij Verrassend' de bezoeker mee in hun kijk op de wereld.
Expositie 'Vrij Verrassend' bij Firma van Drie Nieuws 21 uur geleden
Cultuurhuis Garenspinnerij viert op vrijdag 6 en zaterdag 6 april haar 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD!
Cultuurhuis Garenspinnerij viert 10-jarig jubileum met het spektakel GOUD! Nieuws 27 mrt, 17:14