Isabeau en Jaimy genieten alvast op het zonovergoten terras, terwijl Steven de voorraad aardappelen voor 3 mei binnen haalt. Foto: Marianka Peters
Isabeau en Jaimy genieten alvast op het zonovergoten terras, terwijl Steven de voorraad aardappelen voor 3 mei binnen haalt. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Gratis naar BBQ Bram's Gourmet

  Zakelijk

Lezersactie

Door Marianka Peters

Gouda - Niemand zal het zijn ontgaan dat na een winterstop van drie maanden Bram's Gourmet alweer sinds half maart is geopend. De winterperiode is gebruikt om de menukaart te restylen en uit te breiden.

Om het komende zomerseizoen in te luiden organiseren Steven en Jaimy, de drijvende krachten van Bram's Gourmet bij het Hamstergat een grote BBQ op vrijdag 3 mei. Van 17.00 tot ca. 20.00 uur is iedereen welkom en voor slechts 10 euro te genieten van onbeperkt frites met saus, aangevuld met heerlijke mosselen van de barbecue en ijs toe. Er is live muziek van onder meer de Goudse Popschool. "We werken zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers, zo levert Kees Vrolijk eersteklas mosselen," vertelt Isabeau Ladage, dochter van Rocco en Sylvia Ladage die in de jaren tachtig de snackbar aan de Wijdstraat openden. Rocco is de bedenker van het nieuwe concept Bram's Gourmet. De eerste Bram's Gourmet werd geopend op de Kop van Zuid in Rotterdam, al snel daarna kwam Gouda en inmiddels staat de teller al op elf filialen. Bram's Gourmet is echt een buitenlocatie, daarom zullen er vaker speciale acties worden georganiseerd gedurende de zomer. De Goudse Post mag 5 keer twee tickets voor 3 mei verloten onder haar lezers. Dus wil jij het BBQ-feest bij Bram's Gourmet aan de Nieuwe Gouwe OZ 13a niet missen, stuur dan een mail met je motivatie naar: redactie.gp@persgroep.nl.

Goudse Post
Meer berichten

Wat vindt u?

Wie is het meest geschikt om Nachtburgemeester van Gouda te worden?Reageren!