<p>Peter Boersma &nbsp;heeft de redacteur van deze krant ook vereeuwigd.</p>

Peter Boersma  heeft de redacteur van deze krant ook vereeuwigd.

(Foto Peter Boersma)

Win een cartoon van jezelf

  •   keer gelezen   Zaak & Zo

GOUDA • Woensdag is het Nationale Kraanwaterdag en Sport.Gouda heeft daarbij een superleuke winactie bedacht voor jong en oud! Doe snel mee en win! De prijs is een getekend stripfiguur van jezelf.


Ben je 8 jaar of jonger dan mag je meedoen aan de kleurwedstrijd. Er zijn twee leuke stripverhalen getekend en deze mag jij gaan inkleuren. Kies één van de twee stripverhalen uit, print ze en kleuren maar! Ben je 9 jaar of ouder (ook volwassenen dagen we uit om mee te doen!) dan doe je niet mee aan de kleurwedstrijd, maar mag je meedenken over de teksten! Download de tekening op de website van SPORT•GOUDA, print uit en vul de tekstballonnen van de strip in. Degene met de leukste tekst wint. vanaf woensdag 22 september kun je de strip downloaden van de site van Sport.Gouda.

Niemand minder dan de bekende Goudse cartoonist Peter Boersma, onder andere bekend van de wekelijkse cartoons in de Goudse Post, heeft deze unieke striptekeningen voor Kraanwaterdag in Gouda gemaakt. We loven de prijs 2 x uit: 1x winnaar winactie tot en met 8 jaar en 1x winnaar winactie vanaf 9 jaar. Is je tekening ingekleurd of heb je de tekstballonnen ingevuld? Dan kun je je tekening inleveren in de speciale inleverbus bij de receptie van het Groenhovenbad. Of scan deze in en stuur de tekening digitaal terug naar info@sportpuntgouda.nl.. De winactie duurt tot en 28 oktober 2021.

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten