Dennis Moerkerken in actie. Foto: PR
Dennis Moerkerken in actie. Foto: PR

Vriendenschaar op kampioenskoers

  Sport

Tafeltennis - De beide landelijke herenteams van Vriendenschaar mochten op bezoek in het Gooi; heren 1 tegen Hilversum 3 en heren 2 tegen Huizen 1

Heren 1 is bezig met een overlevingstocht in een lastige 2e divisiepoule waarbij Hilversum een van de concurrenten is in de strijd om handhaving. Het werd een echte degradatiekraker die eindigde in 5-5. Op 5-3 zag het er voor Vriendenschaar even niet zo goed uit maar overwinningen van Theo Verzijl op Tali Cohen en Remco Raghunath op Tjarko Bosma met 11-9 in de 5de brachten de partijen toch nog in evenwicht. Bij Vriendenschaar kwamen de punten van Thijs Groeneveld (2), Theo (2) en Remco (1). Bij Hilversum bleef Joris Gieskens knap ongeslagen. Vriendenschaar staat nu 3e met 3 punten voor op Hilversum en 7 punten voor Bit.nl dat nog wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Het blijft onderin dus nog spannend.

Heren 2 won opnieuw dik van een lastige tegenstander. Opvallend was de enige nederlaag kwam van de (kleine) man in vorm: Arthur Krijgsman; hij verloor van de sterke Gijs Molenaar. Justin van der Bout en Dennis Moerkerken (foto) bleven knap ongeslagen. Volgende week staat o.a. de wedstrijd SKF – Vriendenschaar op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijden bij Vriendenschaar zijn op zaterdag 13 april.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties