Foto:

Vier titels voor Goudse Taekwondoka's

  Sport

Gouda - Taekwondovereniging Akabbouz uit Gouda heeft zaterdag 23 Februari jl. maar liefst vier Districttitels veroverd bij de Open Zuid-Nederlandse kampioenschappen Taekwondo in 's Hertogenbosch.

De Goudse talenten ; Imrane Baldane (10), Lars van Eijkelenburg (13), Nasreddine El Hariti (13) en Cas Dirksen (16) uit Gouda vochten een foutloos toernooi en pakten allen de eerste plaatsen op het onderdeel 'Olympic Sparring' (vrije gevecht) .

In de voorrondes versloegen zij al hun tegenstanders en daarmee gingen de Goudse sporters in hun gewichtsklasse overtuigend door naar de finale. De finales werden vervolgens ook gewonnen en zo gingen zij uiteindelijk terecht aan de haal met de titel en de bijhorende trofee en mogen zij zich trots een jaar lang 'Open Zuid-Nederlands Kampioen' noemen.

De 17 jarige Salaheddine Hassani wist ook door te dringen tot de finale maar kwam daarin net te kort en moest genoegen nemen met een zilveren medaille.

De organisatie lag in handen van de Taekwondo Bond Nederland en er deden in totaal ruim 300 spelers mee afkomstig uit heel Nederland.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden