• Robin van der Hulst.
• Robin van der Hulst. Foto: vvStolwijk

Gouwenaar Robin van der Hulst wordt de nieuwe trainer van Streefkerk

Sport 783 keer gelezen

STREEFKERK/GOUDA • VV Streefkerk heeft Robin van der Hulst met ingang van het seizoen 2023-2024 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Momenteel neemt Ferry van Dijk op Streveland de honneurs waar na de breuk met Pieter Lagendijk.

De 53-jarige Van der Hulst houdt dit seizoen een sabbatical om veel wedstrijden op alle niveaus te bekijken, de benodigde punten voor licentie UEFA B te halen en zich in te zetten voor zijn eigen bedrijf. Eerder was hij hoofdtrainer van Stolwijk en trainde hij jeugdelftallen in de hogere divisies.

Duidelijke voetbalvisie
“Uit de gesprekken tussen de trainers, vertegenwoordiging van spelers en TC is unaniem naar voren gekomen dat Robin onze nieuwe trainer moet gaan worden volgend seizoen. Een gedreven man met een duidelijke voetbalvisie. Weliswaar onbekend in deze regio, maar volgens de spelers en TC de juiste persoon om met Streefkerk in zee te gaan”, aldus bestuurslid technische zaken Dennis Groeneveld.

Ambitie
Robin van der Hulst is blij om bij Streefkerk aan de slag te gaan. “Streefkerk past in mijn ambitie om op zo hoog mogelijk niveau trainer te zijn. Het maximale uit een spelersgroep halen en met plezier samen presteren, past helemaal bij mij. Uit de vragen die de spelers van vv Streefkerk aan mij stelden tijdens het gesprek kon ik opmaken dat ik te maken krijg met een energieke, zeer gemotiveerde groep spelers, die wil gaan voor het maximale resultaat. Naar zo’n club was ik op zoek en daarom wil ik deze spelersgroep heel graag helpen als trainer/coach om dat resultaat te behalen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie