Foto: Lilian Haeren
Sport

Prima overwinning Bouncers Basketball Heren 1

  Sport

Voor de meeste teams van Bouncers Basketball begon afgelopen weekend de tweede helft van de competite 2018-2017. Met voor veel teams een nieuwe indeling. Bouncers Heren 1 kende een prima start door in Delft in een gelijk opgaaande strijd met 59-56 te winnen van de de nummer 3 DAS 1 . Door deze winst draait Bouncers Heren 1 nog volop mee in de top van de 2e Divisie, poule C.

Vrijdagavond begon Bouncers Meisjes Onder 18 1 in De Duikelaar met een schone lei met een wedstrijd tegen Grasshoppers 2 uit Katwijk. Helaas waren de bezoeksters wat doeltreffende dan de thuisploeg en won met 34-52. Ook voor Bouncers Heren 20 1 een nieuwe start, die echter geen winst opleverde, want het bezoekende Lokomotief 1 was met 42-72 net een maatje te groot. Bouncers Heren 2 zorgde vrijdagavoind voor een daverende verassing door koploper Argon 1 met een 55-45 terug te sturen naar Mijdrecht. Bouncers Heren 3 had geen moeite met het bezoekende Gonini 1 uit Delft. Met goed basketbal werd een ruime, regelmatige 70-48 overwinning geboekt.

Spannend was het tussen Bouncers Heren 4 en BV Squirrels 2 uit Berkel en Rodenrijs. De ploegen hielden elkaar in evenwicht, waarbij de thuisploeg uiteindelijk met 55-53 aan het langste eind trok. Door deze winst nam Bouncers Heren 4 wat meer afstand van de onderste plaats.

Goudse Post
Meer berichten