<p>Naoufal met zijn familie voor de speciale Limo.</p>

Naoufal met zijn familie voor de speciale Limo.

(Foto: pr)

Grote droom komt uit: Naoufal voor eventjes prof bij ADO Den Haag

  •   keer gelezen   Sport

GOUDA / DEN HAAG • Waar een commercieel bedrijf groot in kan zijn. Goudse Naoufal (7) werd in de vroege ochtend van 22 april met een lange, witte limousine naar ADO Den Haag gereden. Daar kreeg de zieke jongen een profcontract aangeboden. Zijn grote droom.

Naoufal heeft de afgelopen jaren een intensief ziekenhuistraject doorlopen waarbij hij vocht tegen een kwaadaardige tumor. Parallel aan de behandelingen kwam stukje bij beetje zijn allerliefste wens in beeld. Naoufal wil namelijk profvoetballer worden en Make-A-Wish liet zijn wens in vervulling komen.

Dat werd best spannend, daar in dat grote stadion. Naoufal kreeg echt een contract aangeboden van ADO Den Haag en een shirt met zijn naam en zijn lievelingsnummer 7 erop. Hij was sprakeloos, maar zijn big smile zei alles. Na een officieel persmoment kreeg Naoufal een rondleiding door het stadion.

Hij mocht in de dug-out komen, bezocht de skybox en woonde een training van ADO Den Haag bij. Een werelddag voor het Goudse mannetje. Die gaat hij niet vergeten...

Karl Flieger
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten