Bouncers Jongens 12 en Amstelveen
Bouncers Jongens 12 en Amstelveen (Foto: Lilian Haeren)

Mager weekend voor Bouncers Basketball

  Sport

Gouda/Waddinxveen - Het afgelopen weekend werden alle thuiswedstrijden van Bouncers gespeeld in sporthal de Duikelaar met veel wedstrijden tegen (ook uit) hooggeklasseerde tegenstanders. Dat was ook te merken aan het aantal winstpartijen. Van de in totaal 15 wedstrijden werden er slechts vijf gewonnen.

Bouncers Meisjes 18 1 beet vrijdagavond in de Duikelaar het spits af met een wedstrijd tegen koploper GOBA 1 uit Gorinchem. De bezoeksters gaven de thuisploeg weinig ruimte en wonnen dan ook ruim met 38-81. Bouncers Heren 22 blijft doorgaan met winnen, nu werd het bezoekende BV Oegstgeest 1 met verslagen, 73-60. Bouncers Heren 3 speelde tegen het Delftse DAS 3 een prima wedstrijd en won ruim met 83-57 en daarmee blijft Bouncers Heren 3 gedeeld derde.

Wat inzet betreft, deden Bouncers Heren 2 en Jump ’80 1 niet voor elkaar onder. Bouncers kwam echter maar moeizaam tot scoren, terwijl de bezoekers moeite hadden met de zoneverdediging van Bouncers. In het vierde kwart schoot Bouncers een aantal keren raak, maar dat was onvoldoende voor de winst, want die was voor Jump ’80, 48-65. Om op gelijke hoogte te komen met het ongeslagen Binnenland 2, moest Bouncers Gemixt Onder 10 2 winnen. In een leuke en spannende wedstrijd waren het de dames van Binnenland, die in de laatste periode de doorslag gaven, 22-30. Aan inzet ontbrak het Bouncers Jongens 12 1 tegen MBCA Amstelveen 1 niet, maar dat was niet voldoende om het de zeer balvaardige Amstelvenertjes lastig te maken, 37-96.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden