Foto: pr

Unieke kans voor Feyenoord-fans: koop foto van je wereldkampioen

  •   keer gelezen   Sport

REGIO • De hoogste Feyenoord-expositie ooit, die in de Euromast, is ten einde gekomen. Nu is het tijd voor de volgende stap, het veilen van deze unieke, gesigneerde foto’s voor de Dirk Kuyt Foundation. Het gaat om bijzondere foto’s met hoogtepunten uit de historie van Feijenoord. Zoals die op de foto: Eddy Treijtel als trotse keeper van de wereldkampioen in 1970.

De veiling loopt van 24 januari tot en met 4 februari op www.defeijenoorder.nl/veiling. Daar zijn ook prachtige foto’s te vinden van onder andere Willem van Hanegem, Jan Boskamp, Wim Jansen, Gerard Meijer, Dirk Kuyt, Jens Toornstra, Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie.

De opbrengst van de verkoop van de foto’s (85 bij 85 centimeter groot) gaat naar de Dirk Kuyt Foundation, die sporten voor mensen met een beperking bereikbaar maakt. Dirk: “Voor velen van ons is sporten vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik het sportaanbod vergroten, zodat zij ook kunnen ervaren hoe leuk sporten is.”

Karl Flieger
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten