Afbeelding
Foto: Het Kontakt

Zwemloop De Baan Gouderak

Sport 344 keer gelezen

GOUDERAK • Op vrijdagavond 20 augustus vindt de derde wedstrijd plaats in het kader van het ZwemloopCircuit Groene Hart. Dit circuit bestaat uit zwemlopen in Haastrecht, Waddinxveen, Gouderak en Reeuwijk.

In zwembad De Baan aan de Huurmanlaan in Gouderak staan op 20 augustus drie onderdelen op het programma tijdens ‘zwemloop De Baan’. Deelnemers kunnen kiezen uit de combinatie 750 meter zwemmen (30 baantjes) en 5 kilometer rennen, 500 meter zwemmen + 4 kilometer rennen of 250 meter zwemmen en 2 kilometer rennen. Men kan individueel of als duo (waarbij de ene persoon zwemt en de andere rent) meedoen. Om 20.00 uur start de zwemloop. Informatie over de zwemloop Gouderak is te vinden op Facebook via de volgende link: https://www.facebook.com/events/888085498473528

Voorinschrijven kan via info@goudasport.nl, vermeld daarbij uw naam, geslacht, woonplaats en aan welke afstand u wilt meedoen. Als u als duo mee wilt doen, vermeld dan wie er zwemt en wie er rent. De deelnamekosten bedragen 9,50 euro bij voorinschrijving.

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden